rijlessen-alkmaar

100 procent om jou te laten slagen voor rijbewijs in Alkmaar

Autorijschool Annelies in Alkmaar zet zich voor de volle 100 procent in om jou te laten slagen voor je rijbewijs. De autorijlessen in Alkmaar en omgeving worden gegeven met een gezonde dosis humor en directheid, maar altijd met respect. Je kunt jezelf zijn. De lessen worden dan ook in een veilige omgeving gegeven, zodat je uiteindelijk uitgroeit tot een zelfverzekerde automobilist.


Tijdens de rijlessen in de omgeving van Alkmaar rijd je in een Hyundai i30, die volledig rookvrij is. Er kan in de lessen dus niet gerookt worden in de auto

Rijlessen bij ervaren rijinstructeur

Autorijschool Annelies is in 2017 opgericht, nadat eigenares Annelies meer dan 30 jaar ervaring heeft opgedaan bij diverse rijscholen in Noord-Holland. Haar grootste kracht: een groot menselijk inzicht en een goed geheugen. Hierdoor weet ze feilloos wat er speelt bij mensen en daar kan ze dan ook goed op inspelen tijdens haar lessen. De rijlessen zijn dan ook echt maatwerk bij Autorijschool Annelies, in de vorm van verschillende pakketten. De lessen worden overdag gegeven. Dat heeft een reden: het is dan vaak drukker op de weg, waardoor je als leerling dus ook vaker verschillende verkeerssituaties meemaakt onderweg. Maar er is nog een reden: het rijexamen bij het CBR is ook overdag. Je went dus tijdens de lessen direct aan de examenomstandigheden.


Rijlessen bij faalangst

De rijlessen in Alkmaar en omgeving van Autorijschool Annelies worden ook gegeven aan leerlingen die wat meer moeite kunnen hebben met het halen van hun rijbewijs. Rijinstructeur Annelies heeft bijvoorbeeld cursussen gevolgd om mensen te begeleiden met faalangst of een autismespectrumstoornis. Ook voor hen geldt dat de rijlessen op hun behoeften worden afgestemd. Voor mensen met faalangst zijn er eveneens speciale examens, waarin de examinator van het CBR langer de tijd neemt voor je. Zo kun je ondanks de drempel die de faalangst kan zijn, evengoed je rijbewijs halen in Alkmaar.

Zoek je ook een betrouwbare rijschool in Alkmaar?
Volg dan je rijlessen bij Autorijschool Annelies! Wij zetten ons voor de volle 100 procent voor jou in.

contact
of
voor je eerste rijles 06 128 57 437